Utstilling

Utstilling

Book en stand

Oversikt over tilgjengelige stands ved Riggvedlikeholdskonferansen.

Stand 1

T Bruvik AS ble etablert i Bergen i 2001 som leverandør til prosess og verftsindustrien, onshore og offshore.Vi leverer produkter og tjenester til vedlikehold og rengjøring av varmevekslere, ventilasjonskanaler og rørsystemer.Våre medarbeidere har lang erfaring og sammen med kunden finner vi gode løsninger.

T Bruvik AS opererer utstyr for videoinspeksjon av rør og ventilasjonskanaler, vi benytter rengjøringssystemer med roterende verktøy, børster og tørrisblåsning av fettet ventilasjonskanaler.

Vi benytt kalde arbeidsmetode EX, som kan erstatte varmt arbeid på flere områder.

T Bruvik AS leverer sentralstøvsugere til alle formål.

Stand 2

Skanits AS leverer løsninger for utfordrende tilkomst og skaper gjennom

vårt konsept Safeworkzone, sikre arbeidssoner i flere nivåer, for arbeid i høyden.

 • Tidsbesparende og effektiviserende
 • Sertifisert arbeidsnett for posisjonering og oppfanging
 • Fleksibelt, kan tilpasses alt
 • Gir flere godkjente arbeidstillatelser på samme tid i samme område
 • Dokumenterte sertifiserte løsninger
 • Arbeidsplattformer i aluminium og ulike typer nett for alle arbeidssituasjoner

 

Skanits er pioner i produksjon og installasjon av sikre barriere systemer på landbasert og offshore prosjekter.

I tillegg tilbyr vi kostbesparende løsninger til våre kunder i bygg- og anleggsbransjen med bruk av tilkomstteknikk og ekspertise rundt sikkerhet.

Skanits As vet at uønskede hendelser koster penger, rennommé og ikke minst fremdrift. Våre kunder krever levering på tiden uten avbrudd, derfor vil vi etterstrebe til enhver tid å ha kvalitet i alle ledd.

Stand 3

EQON er et teknologiselskap som utvikler og leverer smarte løsninger for energieffektivisering, med det formål å redusere driftskostnader og utslipp. For rigg har vi identifisert store besparelser ved å implementere individuell styring og monitorering av de ulike varmesystemene tilknyttet helideck, HVAC, brannvernsystemer og lignende. Ved å benytte EQON One Thermal kontroller, kan en på en enkel og kosteffektiv måte modifisere og oppgradere eksisterende system, for å oppnå betydelige energibesparelser, og bedre last balansering. Vår kompetanse er innen varme og design av elektronikk, og vi jobber kontinuerlig for å utfordre tradisjonelle løsninger, for finne nye besparelser og verdi for våre kunder

Stand 4

Samba Marin er et servicebåtrederi lokalisert i Bjørnafjorden kommune i Vestlandet.
Uansett din plassering eller arten av oppdraget ditt, er våre moderne fartøy og dyktige fagfolk alltid i nærheten. Ved å velge teamet og fartøyene fra Samba Marin, kan du være sikker på at oppgavene blir løst i samarbeid med deg og på en optimal måte. Vi har i dag 60 ansatte fordelt på 9 ulike fartøy.

Vi tilby tjenester:
– Fortøyning og forankring
– Sjøtransport
– Passasjertransport
– ROV
– Slep og assistanse
– Bygg og anlegg
– Offshore support
– Vaktbåt
– Servicefartøy opp mot havbruk

Verdigrunnlag: «Pålitelig, Ærlig, og Løsningsorientert»

Stand 5

Vi leverer et bredt spekter av høykvalitets oppdriftselementer og -bøyer, fendere, LED-lanterner, MudMats, glassfiber-gitterrister og produkter for sklisikring tilpasset tøff bruk i ekstreme miljøer, på land og til havs. Våre produkter er fleksible, solide og har lang levetid.

Siden 1997 har vi levert logistikktjenester til den maritime industrien. Høy servicegrad, tilgjengelighet, raske svar og leveranser er, og har alltid vært, vårt varemerke. Vi lagerførermange av våre produkter og kan levere uansett hvor du er i verden. Rask levering? Test oss! Komplekse behov? Test oss! MarLog er stedet å gå til når du ønsker problemet løst raskt, trygt og smidig.

Stand 6

Option specializes in Information Communication Technology (ICT) services and equipment designed
for offshore operations.
Come by our stand and experience how operating and managing ICT-infrastructure and
supported services in an offshore environment can be painless and efficient.
Learn about the features and possibilities remote workstations and centralized infrastructure with
DESKVIEW TM can provide data to support the drilling vessels’ daily operations.
With Option’s infrastructure and services, the drilling vessels can operate even if/when
communications break down. All locations are self-sufficient, built to operate “in the dark” for long
time periods, with systems and equipment designed for offshore environments.
With focus on flexibility, security, integrity and cost, Option can provide you with excellent solutions
and service within ICT.

Stand 7

Otto Olsen AS er en av Norges største leverandører av tekniske produkter. Våre varegrupper består av tetninger og pakninger, hydraulikk og pneumatikk, væskehåndtering, teknisk gummi og plast, transmisjoner og industrikomponenter. Fra våre avdelinger på Skedsmokorset og Kristiansand dekker vi hele Norge. Vårt omfattende varesortiment gir våre kunder større valgfrihet og muligheten for å kjøpe alt på et sted. I samarbeid med markedsledende produsenter kan vi tilby markedets bredeste varespekter. Vi hjelper deg å sette sammen en portefølje med alt fra standard­produkter til spesialløsninger. Hos oss får du profesjonelle råd og personlig veiledning for å kunne velge de beste produktene til dine behov.

Stand 8

SubseaPartner leverer subseaprosjekt til verft, riggselskap, serviceselskap og operatører i Norge og UK. Siden etableringen i 2013 har vi utviklet et spesialisert kompetansemiljø innen prosjektledelse, engineering og overflatebasert dykking både inshore og offshore. Vi leverer sikker og effektiv levetidsforlengelse på kundens flyterigger og flytende installasjoner.

Verdigrunnlaget vårt er bærebjelken i alt vi gjør. Flinke folk og et kjekt arbeidsmiljø kommer alltid først. Vi tar eierskap til resultatet og trives under trykk. Vi er spesialister på dyp kvalitet. Vi er trygge i alt vi gjør – alltid.

Lær mer på www.SubseaPartner.no

Stand 9

Westcon Løfteteknikk AS (WCL) tilbyr deg og din bedrift et totalkonsept som omfatter salg- og utleie av kraner og løfteutstyr, sakkyndig kontroll, ingeniør tjenester og sertifisert og dokumentert opplæring.

WCL er plassert med lokasjoner i Haugesund, Stavanger, Bergen, Odda og Florø. Med medarbeidere som reiser dit arbeidet krever for å ha nær og god kontakt med våre kunder, forhandlere og leverandører.

Stand 10

Our goal is to be the leading company in Norway within our core business area.


Our senior personnel have more than 25 years of experience within the oil, gas and renewables industry, covering areas such as project management, supply-chain management, architectural design, multidiscipline engineering, fabrication and installation.

The solutions and systems we provide are future-orientated, environmentally friendly, tailor-made to suit our clients needs and based on the best technology available.

All our business is based on the following values: being open, being trustworthy and building long-term relationships.

Stand 11

Trainor er markedsledende på e-læring og elsikkerhet. Med over 30 års dedikert fagkunnskap innen elsikkerhet og Ex, og 20 år med e-læringsutvikling i bagasjen, er vi et godt etablert EdTech-selskap og en betrodd samarbeidspartner for anerkjente norske, nordiske og internasjonale virksomheter i flere bransjer.

Stand 12

CCB Mongstad AS drifter et moderne ISPS godkjent havneanlegg med kraner, transportutstyr og gode lagerfasiliteter for ute og inne lagring. Basen forsyner rundt tjue installasjoner.

Årlig har basen mer enn 2.500 båtanløp og det blir skipet inn/ ut mer enn 1 million tonn over kaiene på Mongstad Sør. CCB Mongstad er med det landets største forsyningsbase.

 

CCB Mongstad blir representert av Technical Services, en ny avdeling hos CCB Mongstad fra 1.april 2023. Avdelingen ble overtatt fra WellConnection Norway med tilhørende avtaler, personell og utstyr.

Avdelingen har lang erfaring fra reparasjon og klassing av subsea- og topside-utstyr, inkludert sveisereparasjoner.

 

Nylig er CCB Mongstad blitt en «approved vendor» hos National Oilwell Varco (NOV) på risere og tilhørende utstyr. Dette gjør at du som kunde kan få COC fra OEM på utstyr hvor arbeidet utføres i Norge.

Stand 13

Vinde Tilkomstteknikk leverer et bredt spekter av fagkompetanse kombinert med tilkomstteknikk til våre kunder. Vi er Nordsjøens største leverandør av SOFT-service-personell.

Våre operatører har fagbrev og solid erfaring innen rigging, mekaniske fag og elektro. Med Vinde kan du føle deg trygg på at du får kostnadseffektive løsninger der sikkerhet er satt i høysetet.

Stand 14

Glamox is a Norwegian industrial group that develops, manufactures and distributes professional lighting solutions for the global market. Our mission is to provide sustainable lighting solutions that improve the performance and well-being of people.

 

Stand 15

The customer oriented supplier

Mento AS is a Norwegian family owned company established in Stavanger in 1971 and we celebrated our 50th year in 2021.

Our purpose from day one, have always been serving the oil & gas industry. Through the years we have developed from being a supply house to also be specialized within filtration, hoses, valves and drilling related equipment.

Mento is working for sustainable consumption and production by doing more, with less resources. We focus on the whole energy segment, including offshore wind, hydrogen and ammoniac production.

Aquaculture also fits into our product range and we deliver filter systems, hoses and valves for every requirement. Our competence fits right into the aquaculture segment.

Stand 16

IEC Telecom Group ble etablert i 1997 og innlemmet IEC Telecom Norway i sitt konsern i 2005. IEC Telecom Norway har siden den gang vokst frem til å bli en sterk aktør på det norske markedet. I dag er selskapet en av de ledende distributørene av satellittkommunikasjon i Norge og har kunder i alle segmenter av markedet.

HVORFOR JOBBE MED OSS

 • Over 20 års erfaring i det Skandinaviske markedet
 • Vi tilbyr ett bredt spekter av løsninger
 • Spesialtilpassete løsninger tilpasset ditt behov
 • Teknisk brukerstøtte er tilgjengelig 24/7
  Gjennom vårt distribusjonsnettverk kan vi støtte dine kritiske operasjoner
 • Våre egenutviklede og innovative løsninger gir reduserte kostander
 • Tett samarbeid med våre forhandlere sikrer sterk lokal kunnskap og tilstedeværelse

Stand 17

We are a group of like-minded individuals who are curious, strive for excellence, and want to improve the everyday lives of people around us.

More than 25 years and 1,800 employees later we still act like any other start-up, using technology creatively to help solve new problems.

Stand 18

Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. Vi er i dag størst i Norden, med lokasjoner både i Norge, Sverige og Danmark, samt at vi har stor tilstedeværelse i Tyskland. I dag leverer vi et bredt spekter av tjenester til private aktører, bedriftsmarkedet og offentlige instanser. I tillegg samarbeider vi med en mengde store aktører med ansvar innenfor infrastruktur under bakkenivå.

Stand 19

IMC Diving i Bergen er et ledende dykkerselskap som tilbyr profesjonelle dykkertjenester der hvor det stilles høye krav til både sikkerhet og de fagmessige oppgaver som skal utføres.

Gjennomført kvalitet er et nøkkelord for IMC Diving. Det reflekterer seg i en erfaren dykkerstab med inngående kjennskap til flere fagområder i tillegg til selve dykkingen.

Selskapet ble etablert i 1982, men har røtter helt tilbake til 1965. Det gir et bredt erfaringsgrunnlag som gjør at vi takler de fleste utfordringer under vann.

Stand 20

Stand 21

ATPI Gruppen leverer tjenester og løsninger innen forretningsreiser og events, med produkter og tjenester som er spesialtilpasset flere ulike sektorer.

Vårt overordnede mål er å levere det som virkelig betyr noe for hver enkelt kunde. Denne målsetning er grunnpilaren for våre varemerker, vår service og vår strategi.

Vi har spesialist team som ivaretar reisebehovene til kunder innen Marine & Energy, Corporate og Gruppereiser.

ATPI Gruppen har over 100 kontor på verdensbasis. I Norden har vi ca. 100 ansatte og kontor i Bergen, Stavanger, Oslo, København og Helsinki.

Velkommen til en prat under konferansen eller send en mail til sales.norway@atpi.com

Stand 22

SG Safety er ledende i Norge innen teknisk beskyttelse av mennesker og verdier. Våre kjerneområder er gassdeteksjon, pusteluft og brannvern. Innenfor disse områdene er vi totalleverandør av produkter, opplæring og vedlikehold. I 2021 samlet vi selskapene Vestteknikk, Tenotec og Stavanger Brannsikring i et felles konsern; SG Safety. Vårt hovedmål er å skape vekst gjennom kompetanse og trygghet for fremtiden.

Stand 23

Vi designer og produserer åndedrettsvern i verdensklasse

Sundström Safety beskytter mennesker mot forurenset luft. Vårt mål er å alltid designe og produsere de beste og mest komfortable åndedrettsvernene på markedet. I dag kan vi presentere et kompatibelt og påbyggbart produktsortiment som er fleksibelt og kan tilpasses både personlig komfort og arbeidsplassens krav og behov.

Stand 24

Roxtec er verdensledende innen gjennomføringer for kabler og rør og tilbyr innovative tetningsløsninger som beskytter liv og eiendeler uavhengig av hvor og hva man drifter. Tetningsteknologien er trygg, enkel, fleksibel, i tillegg til plass- og tidsbesparende. Løsningene er sertifisert av alle større klassifiseringsmyndigheter og beskytter mot flere risikoer som vann, brann, gass, støv og EMP. Vi tilbyr både tilpassede og standardiserte løsninger og service for flere bransjer, inkludert marine og offshore. Vi har også lansert programvarepakken Roxtec Software Suite™ bestående av Roxtec Transit Designer™, Roxtec Transit Build™ og  Roxtec Transit Operate™ – digitale verktøy som sikrer total kontroll over rør- og kabelgjennomføringer, og som forenkler arbeidet med alt fra design, tegninger og sertifikater til installasjon, kvalitetskontroller og dokumentasjon.

Stand 25

Garuda Bergen AS leverer rekruttering og rådgivning til bedrifter her på Vestlandet. Vår visjon er å skape verdier gjennom mennesker i alle våre rekrutteringsprosesser. Vi kan vise til 31 års tilstedeværelse i det norske næringslivet, og har gjennomført mer enn 5000 rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Våre rådgivere har en solid breddekompetanse og et stort nettverk på tvers av bransjer. Vi vet hvilke faktorer som gjelder for suksessfulle ansettelser, og har fingeren på pulsen når det kommer til arbeidsmarkedet. Vi tar stolthet i å være en ærlig sparringspartner for våre oppdragsgivere og kandidater. Å skape verdier gjennom mennesker krever engasjement, kompetanse og teft. Hos Garuda får du en ærlig sparringspartner, og dedikerte fagpersoner som er opptatt av å forstå dine behov og levere resultater.

Stand 26

Flowpartner AS er en ledende leverandør av ventiler innenfor energibransjen. Vi er lokalisert sentralt til på Vestlandet, på Askøy like utenfor Bergen. Selskapet ble etablert i 2018, og har siden oppstarten opplevd en kraftig vekst og økende etterspørsel fra kunder og samarbeidspartnere. Vi hjelper våre kunder i en tidlig fase og finner de beste løsningene, både teknisk og kommersielt.
Vi kan tilby mer enn 30 års teknisk ekspertise innen ventiler til olje & gass.

Vi kan tilby mer enn 30 års teknisk ekspertise innen ventiler til olje & gass.